Åbne maskeparade-workshops

Hvis du vil være med i vores store maske og gigant parade i år, tilbyder vi ikke færre end fire åbne maskeparade-workshops i måneden op til den store maskeparade-dag fredag den 16 september klokken 17.

Alle, unge som gamle kan være med. En kørestol og en klapvogn er ingen hindring. Dem dekorerer vi på passende vis, også hvis de er nødvendige for deltagelsen.

Det koster den beskedne sum af 20 kr. pr person at være med – høj som lav, barn som voksen.

Vigtigt at sige er det, at betingelsen for at være med i workshoppen er, at man også deltager i maskeparaden.
De fire  workshops finder sted 2.- 3. september og 9. -10.september – alle dage fra 11 – 16.

Så skulle alle have en chance for at være med.

Du kan på en enkelt workshop fra 11 – 16 nå at lave dit eget maskeparade-udstyr. Det består af en såkaldt hjelmmaske lavet efter skabelon og dekoreret efter egne kreative lyster – samt et enkelt kostume også lavet efter en enkelt skabelon. Nogen elsker at have mere tid, og så kommer de bare igen. Kan du kun aftener, skal du nok regne med at bruge 2 aftener på det.

De masker du kan vælge at lave er følgesvende til de giganter ( bærbare kæmpe dukker ) der er lavet til paraden.

Det hele foregår under kyndig, rar og venlig vejledning i det store workshop-rum i Gl. Ridehus ved Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved. I workshop-rummet foregår, der også en række andre spændende aktiviter: Gigantbyggeri, lanterne byggeri og meget mere.

Vi opbevarer jeres kreationer indtil den store maskeparade-dag

Mødetiden på maskeparade-dagen er klokken 16, hvor paraden sættes sammen ude på ridebanen (p-pladsen i midten af kulturcenteret), der ligger lige ved ridehuset. ( Der er lukket for parkering på Kulturcentret 15 + 16 september )

Alle deltagere vil modtage hjælp til hvordan de skal agere/bevæge sig  så paraden bliver så  levende og sjov at se på for publikum som muligt.

Vi har fået erfarne artister til at hjælpe os med det hele.

Pris 20 kr. pr. person

Brand af 1848 Fond
Share This