Undervisere på vores workshops

Deborah Hunt er maskemager, dukkefører og performance-kunstner og har siden 1973 arbejdet med at skabe og præsentere originale teaterværker. Hun er en skaber af miniaturer og jætter, dukketeaterpædagog dukketeater og maskespiller.
Deborah blev født i New Zealand, og har boet i Puerto Rico siden 1990. Hun arbejdede med Red Mole Enterprises (New Zealand) og Toporojo (New Mexico og Mellemamerika). I Puerto Rico grundlagde hun Maskhunt Forslag, et omrejsende laboratorium for eksperimenterende objekt teaterarbejde og beskriver sit arbejde som teater af ubrugelige. Hun er medskaber af en række festivaler i Puerto RIco. Deborah var bosiddende kunstner i byen San Juan, Puerto Rico 2013-2016 og var medlem af den nordamerikanske Kommissionen UNIMA. Hun har udgivet bogen Masks and Masked Faces, en vejlednig til fremstilling af masker,, dukker m.m. og Gogmagog, en vejledning for marionetbyggeri. Deborah Hunt underviser regelmæssigt på Nordisk Teaterlaboratorium / Odin Teatret.
Læs mere om en workshop, du kan deltage i HER

Deborah Hunt

Thingumajig Theatre er et a visual theatre kompagni med hovedsæde i West Yorkshire, England. Det har specialiseret sig i fremstilling og optræden med egne dukkespil og og interaktive giganter Deres giganter har optrådt i hele Storbritannien samt Irland, Danmark, Italien, Frankrig, Luxembourg, Tyskland, Ungarn, USA, Dubai og Korea.

Thingumajig’s indehavere Kathy and Andrew Kim forestod en gigant-workshop på Ærø Internationale Maskefestival i 2009. Andrew har også instrueret tre forestillinger for det danske masketeater Theatret Thalias Tjenere: Den store Bastian, Race Dog and Mosters Monster.

Andrew er også grundlægger og kunstnerisk leder af Handmade Parade, der producerer pulserende store begivenheder fyldt med gigantiske dukker, masker med stor i deltagelse fra borgere i området – det drejer sig om Hebden Bridge Handmade Parade og Lamplighter Festival.

Share This